Padre Renaat op rust in 2019

Zoals aangekondigd in vorige berichten komt er in januari één pastoor voor de nieuwe parochie Merelbeke-Oosterzele. Dat wordt Adrien D’Hooghe uit Merelbeke, die eind december wordt aangesteld als pastoor van de Oosterzeelse parochies. Padre Renaat zal dan officieel op rust gaan.

Op 4 oktober meldde het bisdom Gent dat E. H. Adrien DHooghe “op 29 december ook benoemd wordt […] in opvolging van E.H. Renaat De Paepe tot pastoor van Bottelaere, Sint-Anna; Lemberge, Sint-Aldegondis; Munte, Sint-Bonifatius; Balegem, Sint-Martinus; Gijzenzele, Sint-Bavo; Landskouter, Sint-Agatha; Moortsele, Sint-Amandus; Oosterzele, Sint-Gengulphus en Scheldewindeke, Sint-Christoffel.

E.H. Adrien Dhooghe

Adrien Dhooghe pastoor-moderator

Reeds vanaf 1 oktober neemd Dhooghe de fakkel over als ‘pastoor-moderator’ voor de volgende zes jaar. ” Vanaf 1 oktober wordt E.H. Adrien Dhooghe de pastoor-moderator van de parochie in Merelbeke/Oosterzele voor een periode van zes jaar, in opvolging van E.H Renaat De Paepe die eind van dit jaar eervol ontslag bekomt als pastoor en parochie-administrator en op rust gaat”, aldus het bisdom.

We wensen Adrien Dhooghe het beste toe in zijn nieuwe functie. Proficiat aan Padre Renaat met zijn pensioen. We hopen dat u deze nieuwe fase in uw leven verder onder uw parochianen kan doorbrengen!

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.