NEOS: Voordracht “Gezond leven” op 23/3

NEOS Oosterzele organiseert op donderdag 23 maart 2017 om 14 u in de Rots te Scheldewindeke de voordracht “Gezond Leven” door dr. Prof.Hendrik Cammu.

Dr. Prof. Hendrik Cammu (1956) is hoofd van de dienst gynecologie van het UZ te Brussel. Bij het grote publiek is hij bekend geworden omdat hij medische bevindingen op een begrijpelijke en vlotte manier weet aan te brengen. Hoewel de vergrijzing almaar toeneemt, is oud worden geen sinecure. Er bestaan onderhand allerlei methodes om ziektes als kanker en AIDS te bestrijden, maar tegelijk steken andere akelige aandoeningen de kop op. Hoe bereikt u vlot uw oude dag? Hendrik Cammu maakt tijdens zijn lezing een reis doorheen de levensloop van de Vlaming. Alle obstakels die een mens tegenkomt passeren de revue. Van verkeersongelukken tot obesitas en van seks tot hartaandoeningen. Cammu geeft ook allerhande tips om het lot zelf in handen te nemen. Rook niet, drink matig, eet niet te veel en vergeet vooral niet om af en toe wat te bewegen. Na de voordracht tijd om na te praten bij een kopje koffie en gebak.

Professor Hendrik Cammu spreekt op 23/3 bij NEOS over gezond leven

Tot 2 dagen vooraf inschrijven ENKEL bij Christianne Gabriël : tel nr. 09/362.75.88 of e-mail christiane.gabriel1@telenet.be. Leden betalen 8€, niet-leden : 10€

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.