Motorrit na brunch op zaterdag 18/3


Het Seizoenscafé heeft volgende week zaterdag op 18 maart een ochtendwandeling gepland, met aansluitend een brunch. Wij willen van dit gebeuren gebruik maken om motards van Landkouter en omstreken te laten genieten van een geleide rondrit doorheen de Vlaamse ardennen.

De rit start om 14.00u en zal +/- 2u30 duren met een stop onderweg. Het is een bochtig parcours, waarbij genieten van de omgeving centraal staat. Na de rit kan er nog even nagekaart worden in het Seizoenscafe, dat uitzonderlijk nog even zal openblijven.

Aan de rondrit zijn geen kosten gebonden en is dus gratis voor alle deelnemende motards.

Georganiseerde rit voor motards uit Landskouter op 18 maart om 14u

Wij hopen jullie te mogen verwelkomen en vragen uw aanwezigheid te bevestigen op het e-adres bestuur.seizoenscafe@landskouter.be en dit voor 14 maart.

Voor zij die de combinatie ochtenwandeling – brunch – rondrit willen doen, is dit geen probleem. De activiteiten sluiten mooi aan elkaar aan. Enkel de brunch is betalend. Helaas zijn de meeste kaarten reeds verkocht. Voor meer info over wandeling en brunch zie landskouter.be/2017/02/seizoenscafe-ochtendwandeling-en-brunch-op-zaterdag-183/

Voor zij die suggesties of opmerkingen aangaande de motorrit hebben… aarzel niet.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.