Seizoenscafé: ochtendwandeling en brunch op zaterdag 18/3

Op zaterdag 18 maart organiseert het Seizoenscafé een avontuurlijke ochtendwandeling, gevolgd door een brunch in het IJzeren Hekken.

Voor de ochtendwandeling wordt er verzameld om 8u45 aan het IJzeren Hekken. De wandeling start stipt om 9u en kan gerust als “avontuurlijk” omschreven worden. Het loopt over onverwarde wegen waarvan een groot stuk in het Aelmoeseneiebos. Aangepast schoeisel wordt aangeraden. Een deel van het project is niet toegankelijk voor kinderwagens. De wandeling zal een kleine 2 uur in beslag nemen en tussen 5 en 6 kilometer lang zijn. De deelname is gratis.

Ochtendwandeling met brunch op zaterdag 18 maart

Aansluitend is er een brunch in het IJzeren Hekken. Ook zij dit niet meewandelen kunnen zich inschrijven voor de brunch. Kaarten kunnen tot dinsdag 14 maart verkregen worden bij de volgende bestuursleden:

  • Agathea, Bakkerstraat 2, 09 252 49 10
  • Bart De Rijcke, Lembergestraat 16, 09 362 78 77
  • Guy Vekeman, Rooberg 33 A, 09 362 93 79

Bij de brunch kan je genieten van belegde broodjes, quiche Lorraine, caesarsalade met kip, mini hotdogs, warme pasta, chocomousse en rijstpap. Kaarten kosten €10, kinderen tot 10 jaar betalen €6. Er kunnen kaarten bekomen worden tot dinsdag 14 maart. Daarna worden de inschrijvingen afgesloten.

Share Button

Eén gedachte over “Seizoenscafé: ochtendwandeling en brunch op zaterdag 18/3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.