SVVO: “Positief wervend verhaal niet kunnen verzilveren”

Na de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober liet de SVVO ons het volgende bericht geworden als reactie op de uitslag.

SVVO houdt er aan in de eerste plaats zijn kiezers te bedanken. We kunnen echter niet anders dan onze verkiezingsnederlaag te erkennen.

SVVO heeft zich de voorbije zes jaren ten volle ingezet voor een beter beleid voor Oosterzele. Jammer genoeg werden we hiervoor niet beloond. Een positieve campagne met een wervend verhaal konden we niet verzilveren. We hebben geen stenen gegooid, noch vuil spel gespeeld.

Ook de komende zes jaar zullen we – in de oppositie – met alle kandidaten hard verder strijden om ons positief, pluralistisch, gemeentelijk project voor Oosterzele verder te verdedigen bij alle Oosterzelenaren. Dat zijn we onze kiezers zeker verschuldigd. We willen opnieuw constructief oppositie voeren en voorstellen agenderen op de gemeente- en OCMW-raad met onze verkozenen. Hopelijk heeft de meerderheid hier deze legislatuur wél oren naar. Wij willen ons nóg dichter bij de kiezer profileren, om de ideeën en noden van de burgers nog meer te kunnen verdedigen.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.