Werken in Bakker- en Lembergestraat

Tussen 1 november en 3 december zal onderaannemer Tasoz in opdracht van Fluvius werken uitvoeren in de Bakkerstraat, Kloosterstraat (Moortsele) en Lembergestraat. Deze werken zijn een eerste voorbereidende fase voor de geplande wegenis- en rioleringswerken van volgend jaar. De werken worden in fases uitgevoerd en het verkeer zal telkens beurtelings door kunnen zodat de hinder beperkt blijft.

Omvang van de werken die Fluvius plant in Landskouter tussen 1 november en 3 december

Fluvius is de beheerder van het electriciteits- en aardgasnetwerk en is aanwezig in alle Vlaamse gemeenten. Het zal zogenaamde investeringswerken uitvoeren, het vernieuwen en moderniseren van bestaande leidingen.

De werken worden nu uitgevoerd omdat in de tweede helft van volgend jaar de grote riolerings- en wegeniswerken in Landskouter zullen plaatsvinden. Die werken staan bij de gemeente gekend als  “fase 2 Aquafin collector Molenbeek Noord” en houden in dat ons rioleringsnetwerk onkoppeld wordt. Daarbij wordt regenwater afgeleid naar grachten en beken. Iedere woning zal moeten voldoen aan die onkoppelingsvoorschriften. Meer info in ons artikel van 2018 hieronder.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.