Trage wegen wandeling op 22/2 ten oosten van N42

De Trage Wegen Werkgroep Oosterzele organiseert op 22 februari een “vroege lentewandeling” in het deel van Oosterzele dat ten oosten van de N42 ligt. Dat stuk wordt binnen het trage wegen dossier omschreven als “projectgebied 2”.

Voor dit gebied is in het najaar van 2014 een inventarisatie uitgevoerd, voor een groot deel door de mensen van deze werkgroep. Deze informatie werd aan de gemeente bezorgd en samen met de landelijke vzw Trage Wegen is hiervan een overzichtskaart gemaakt, met daarop de nog bestaande en verdwenen trage wegen.

Ziehier de details van de wandeling op 22/2:

  • Wanneer? Zondag 22 februari ‘15
  • Startplaats? Cafe St Antonius in Bavegem centrum
  • Afstand ? Ongeveer 8 km
  • Wat nodig? Stevige stapschoenen of laarzen
  • Moeilijkheidsgraad? Niet geschikt voor buggy’s en rolstoelen
Trage wegen wandeling op 22 februari

Trage wegen wandeling op 22 februari

Infoavond “projectgebied 2” op maandag 2 maart in de Oosterhoeve

Een goede week later organiseert de gemeente een infoavond over de trage wegen in dit projectgebied. Dat gaat door in de Oosterhoeve, Roosbloemstraat 1 in Oosterzele op maandag 2 maart.

Tijdens deze infoavond zal de kaart van het projectgebied voorgelegd worden aan de bevolking, met als doel alle opmerkingen, suggesties, verbeterpunten, mogelijke missing-links, enz. te verzamelen. Het uiteindelijke doel is op basis van al deze info dan ook te komen tot een wenselijkheidskaart tegen het einde van dit jaar.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.