Nabeschouwing Ploegfeesten 2014

Wie Landskouter zegt heden ten dage denkt Ploegfeesten. Zodanig is ons jaarlijks feest ter ere van de landsbouwers en de natuur verweven met onze gemeente. Een oer-Vlaams concept dat ieder aanspreekt is de geheime formule.

Want zeg nu zelf: een openluchtmis voorgegaan door Padre van op een oude boerenkar, een Agathaworp, fanfare met reuzen, een rustige wandeling door de Landskouterse natuur met spijs en drank in een stemmige omgeving en afgesloten met een Vlaamse kermis en dit alles aan democratische prijzen. Wie doe beter? Wie één maal geweest is komt zeker terrug – een leuke dag is onze waarborg.

de Agathaworp vanop het dak van Agathea

de Agathaworp vanop het dak van Agathea

Dit jaar was het niet anders: leuke sfeer onder de deelnemers en een voorbeeldige bediening door talloze medewerkers. Het mag gezegd, dank zij die vele helpende handen liep alles weer op wieltjes vandaar ook mijn oprechte dank aan alle medewerkers, jong en oud!

Een laatste maal op het hof Ghislain Callaert maakte van deze editie ook iets speciaals. We zien uit naar een ander onderkomen en wellicht zal de tijd wel raad geven.

Bekijk de alle foto’s van het evenement via deze link: foto.landskouter.be/#!album-20

Het filmpje hieronder is een mooie samenvatting van die 14e september.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.