9 op 9 voor SK Landskouter Ladies

De dames van SK Landskouter startten hun competitie in 3e provinciale B op 6 september met een thuisoverwinning tegen Poesele: 2-1. Vorig seizoen had de club nog twee damesploegen maar eentje is gestopt en de overgebleven ploeg moest in 3e provinciale van start. Daar spelen 7 ploegen een mini-competitie die later in een soort play off systeem uitmondt.

de Landskouter Ladies bij de start van het voetbalseizoen 2014-2015

de Landskouter Ladies bij de start van het voetbalseizoen 2014-2015

De dames wonnen ook de twee daaropvolgende wedstrijden. Bij KFC Kluisbergen won het met maar liefst 0-7 en vorig weekend versloeg het ook die andere Kluisbergse ploeg “Sportief A” met 1-2. Daardoor hebben de Landskouter Ladies na drie matchen nog steeds het maximum van de punten. De volgende thuismatch is op zaterdag 11 oktober om 20u.

Met Annelies Lefere en Vinci Prudhomme telt de ploeg trouwens 2 inwoners van Landskouter.

Mannenploeg op de sukkel

Het gaat de mannenploeg in 4e provinciale minder voor de wind. Na de desastreuze start tegen Overmere (1-11 thuisnederlaag) op 31 augustus verloor het sindsdien achtereenvolgens van Nazareth-Eke B (6-2), Balegem (3-5), Smetlede (12-2) en Bottelare (0-7). Na vijf matchen staat het laatste in 4e provinciale B met nul punten en een doelsaldo van -33. De volgende thuismatch is op zondag 12 oktober om 15u tegen Lochristi B.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.