Provinciaal kampioenschap veldrijden aspiranten in Landskouter

Op zondag 21 oktober wordt in ons dorp het provinciaal kampioenschap veldrijden voor aspiranten georganiseerd en dit voor Oost- en West-Vlaanderen samen. Organisatoren zijn Koen Beeckman, trainer aan de topsportschool Vlaamse Wielerschool, en Patrick Van Damme, voorzitter van het wielercomité in Landskouter.

op zondag 21 oktober veldrijden op de Rooberg

Die zondag kunnen miniemen tussen 8 en 11 jaar, uit Landskouter en omgeving, zich inschrijven met een cross- of mountainbikefiest vanaf 10u30 (wedstrijden tussen 11u30 en 12u10). De inschrijvingen gaan door in het IJzeren Hekken. Het parcours gaat langs de Rooberg en aanpalende weiden. Aspiranten (enkel aangeslotenen met crossfiets) kunnen zich inschrijven vanaf 12u. De wedstrijden starten tussen 13u30 en 15u.

Meer informatie op de volledige affiche.

Share Button

Eén gedachte over “Provinciaal kampioenschap veldrijden aspiranten in Landskouter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.