Inzegening nieuwbouw school

Op vrijdag 2 maart werd de nieuwbouw van de Vrije Basisschool Moortsele-Landskouter officieel ingehuldigd, in het bijzijn van de bisschop van Gent, Mgr. Van Looy.

De leerlingen verwelkomden de ouders en sympathisanten met het liedje “Hello, Bonjour”. De voorzitter van het schoolbestuur, Padre Renaat, en de directeur van de school, Veerle De Coninck, spraken de aanwezigen toe. Enkele kinderen brachten gedichten over de nieuwbouw. Vervolgens heeft de bisschop de klassen en andere lokalen van de nieuwbouw gezegend, onder het gezang van de leerlingen. Aansluitend was er een receptie.

de directeur ("Juffrouw Veerle") spreekt de aanwezigen toe, met onder andere Padre Renaat en Bisschop Van Looy (foto Katty Stevens)

Eetfestijn op 17 en 18 maart

Later deze maand organiseert de school haar jaarlijks eetfestijn. Dat gaat door op zaterdagavond 17 maart (vanaf 18.30 uur) en zondagmiddag 18 maart (om 11.30 uur of 13.00 uur). Volwassenen eten voor €15 met keuze uit deze twee menu’s:

  •  varkenshaasje met champignon- of pepersaus, koud groentenbuffet en kroketjes
  • kipfilet met casimirsaus, koud groentenbuffet en kroketjes

Kinderen kunnen eten voor €8 en krijgen kipfilet met appelmoes en kroketjes. Afhalen is mogelijk; breng dan wel 2 à 3 kommen mee.

Inschrijven kan bij de directie en leerkrachten op het telefoonnummer 09 362 60 58 of via e-mail naar vb.moortsele@scarlet.be. Iedereen welkom en tot dan in de vernieuwde lagere school te Moortsele, Kloosterstraat 27.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.