Kermisweekend 27 en 28 juli

Het Feestcomité van Landskouter organiseert eind juli haar kermisweekend, met een rommelmarkt en eetfestzijn op zaterdag en wielerwedstrijden voor de jeugd op zondag.

Zaterdag 27 juli is er vanaf 8u ’s morgens rommelmarkt, tuin- en garageverkoop. Deelnemers kunnen zich nog inschrijven tot 15 juli via gerritvandamme@hotmail.com of decockgerda@telenet.be. Naast de garageverkoop doorheen Landskouter is er rond het IJzeren Hekken ook een rommelmarkt.

Aan het IJzeren Hekken is er een foodtruck. Kinderen kunnen zich uitleven aan een schiet- of viskraam of in het ballenbad. Om 11u treedt het muziekduo ‘halven dans’ op en vanaf 15u is er gratis grime en tattoos.

’s Avonds is er het traditioneel eetfestijn vanaf 18u ten voordele van het Feestcomité in ’t IJzeren Hekken, met varkensstoofvlees of vol-au-vent telkens met frietjes, verse groenten en sausjes naar keuze. Voor kaarten kan je Vanessa Engels bellen op 0497 80 00 41. Er wordt ook een tombola georganiseerd met prachtige natura-prijzen.

Op zondag is er wielrennen, startend met een miniemenproef. 8 tot 11-jarigen zullen vanaf de omloop van 2,7 km een aantal keer rijden. Om 14u30 is er een koers voor nieuwelingen, die de omloop 18 keer zullen afleggen voor een kleine 50 km. Inlichtingen voor de koers bij Koen Beeckman via koen.beeckman@cycling.vlaanderen.

Om 17u wordt de kermis afgesloten met een Landskouterse beren-worp met talrijke natura-prijzen.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.