Stand wegenwerken

In de Stuivenberg zijn de rioleringswerken op schema. De hoofdriolering is klaar; men zal weldra beginnen met koppelingen per huis. Zowel deze fase als de fase Lembergestraat over de spoorweg zouden tot eind deze maand lopen.

Voor het deel van de Lembergestraat tot de Aalmoezenijestraat en het eerste deel van de Aalmoezenijestraat zijn de voorbereidende werken gestart. Men heeft filters geplaatst om het grondwater te verlagen. Voor het hoger gelegen deel van de Aalmoezenijestraat is dit niet nodig.

Midden januari beginnen in deze werf de echte rioleringswerken, startend aan de spoorweg en zo verder de Aalmoezenijestraat in tot net voorbij en inclusief de Slangenwegel. In die eerste week zal dan ook het Smeyersveld niet bereikbaar zijn; de aannemer brengt iedereen nog per brief op de hoogte van die details.

Op dit moment staan de daaropvolgende fases als volgt ingepland:

  • Bakkerstraat/Kloosterstraat april-juli 2024
  • Rooberg augustus-oktober 2024
  • Schildershoek november-december 2024

U kan de werken opvolgen via deze link: landskouter.be/werken. De link verwijst door naar de Aquafin site met de status van hun project ‘21544 – Collector Molenbeek – Oosterzele-Noord fase 2’.

plan Aquafin met de rioleringswerken in Landskouter en Moortsele
Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.