Zomerfeest Landskouter op 13/8

Op zaterdag 13 augustus organiseert Filip Claus zijn zevende eetfestijn onder de noemer Zomerfeest Landskouter, in de Sint-Lievensstraat net over de grens met Gijzenzele. Er is een kidsnamiddag en optreden van Les Folles de Gand.

Jawel het is inmiddels de 7e editie van het “eetfestijn à volonté” nadat Filip Claus zijn Mega Open Air festival omvormde tot het Zomerfeest Landskouter. Deze keer wordt chateaubriand en varkensmedaillon geserveerd. All you can eat voor €25 (€10 voor de kinderen) tussen 17u30 en 20u45. Om kaarten te bekomen zie de contactpersonen onderaan de flyer. Fabienne “Fabi” Delanghe verzorgt de achtergrondmuziek met guest Eddy Van Damme.

Kidsnamiddag

De dag begint eerder al met een kidsnamiddag. Die is terug nadat er vorig jaar toch nog wat coronabeperkingen waren. De Dansstudio uit Zottegem is opnieuw van de partij om de boel op te fleuren. Na het avondeten treden de Folles de Gand op — ook zij waren er bij tijdens vorige edities. Daarna is er een retroparty met VJ Chris Barrow.

Reunie BVM

Vrienden van BVM – de Belgische Vereniging van Motorrijders opgericht in 1967 – verzamelen opnieuw op het feest. Sommigen komen van Frankrijk. Mogelijk zijn er oude motoren te bezichtigen en er wordt nog gekeken of er een korte rit kan gemaakt worden in de namiddag op 13 augustus.

Share Button

Eén gedachte over “Zomerfeest Landskouter op 13/8

  1. Beste,
    Vanaf welk uur treedt “Les Folles de Gand” op? De aanvangsuren op de flyer zijn een beetje tegenstrijdig. Moet men voor “Les Folles de Gand” reserveren? Is er een toegangsprijs te betalen?
    Dank voor Uw antwoord.
    Veel succes toegewenst.
    André KNUTS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.