Eighties Landskouter op 20/8

Drie jaar na de Spaanse avond kan het Seizoenscafé nog ’s een zomeractiviteit organiseren in de pastorietuin en Bakkerstraat. Thema is de jaren ’80. We gaan swingen met The Honey’s, DJ Ambrosius neemt ons 40 jaar terug in de tijd. Inkom is gratis; je kan honger en dorst stillen met o.a. hamburgers, frieten, koffie en ijsjes.

In 2020 en 2021 liet de coronapandemie het niet toe om een groot event te organiseren. De Franse, Italiaanse en Spaanse avonden kregen dus vooralsnog geen opvolger. Tot dit jaar! Op zaterdag 20 augustus organiseert het Seizoenscafé haar traditioneel openluchtfeest in de pastorietuin van ’t dorp. De Bakkerstraat wordt opnieuw afgesloten.

Affiche van ‘Eighties Landskouter’ – het openluchtfestival van ’t Seizoenscafé staat in het teken van de jaren ’80

Op straat komt er een podium. The Honey’s — een dansorkest uit Herzele — brengen daar ambiance vanaf 21u tot middernacht. Tussendoor en nadien steekt Landskouternaar DJ Ambrosius het vuur aan de lont vanuit het prieeltje. Wij voorzien zoals in vorige jaren een dansvloer onder de linde in de pastorietuin!

Intussen kan u een hamburger en/of pak friet bestellen, is onze bar open of kan u bij een van de foodtrucks een koffie of ijsje bestellen. Voor de kinderen hebben we een springkasteel voorzien.

Na drie jaar wordt het een leuk weerzien. De inkom is gratis; iedereen is welkom. Dus breng gerust je vrienden, familie en buren mee. Gezellig keuvelen, eten en dansen onder de kerktoren van je eigen dorp: dat is het concept van het jaarlijks openluchtfestival van het Seizoenscafé!

Share Button

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.