Eighties Landskouter op 20/8

Drie jaar na de Spaanse avond kan het Seizoenscafé nog ’s een zomeractiviteit organiseren in de pastorietuin en Bakkerstraat. Thema is de jaren ’80. The Honey’s gaan je doen swingen en DJ Ambrosius neemt Landskouter 40 jaar terug in de tijd. Inkom is gratis; je kan honger en dorst stillen met o.a. hamburgers, frieten, koffie en ijsjes.

In 2020 en 2021 liet de coronapandemie het niet toe om een groot zomerevent te organiseren. De Franse, Italiaanse en Spaanse avonden kregen dus vooralsnog geen opvolger. Tot dit jaar! Op zaterdag 20 augustus organiseert het Seizoenscafé haar zomers openluchtfeest in de pastorietuin van ’t dorp.

Iedereen is welkom in Landskouter vanaf 16u. Hou er rekening mee dat die dag de Bakkerstraat wordt afgesloten tussen de Lembergestraat/Rooberg en de Schildershoek. Feestzaal Agathea stelt haar parking ter beschikking. U kan ook parkeren in de Bakkerstraat komende vanuit Moortsele (tot aan de Schildershoek).

Affiche van ‘Eighties Landskouter’ – het openluchtfestival van ’t Seizoenscafé staat in het teken van de jaren ’80

The Honey’s — een dansorkest uit Herzele — brengen ambiance op het podium in de Bakkerstraat vanaf 21u tot middernacht. Tussendoor en nadien steekt de lokale DJ Ambrosius het vuur aan de lont vanuit het prieeltje. We dansen de nacht in onder de feeëriek verlichte lindeboom.

Intussen kan u terecht aan de aperitiefbar voor een cava of Vylmer. Aan de bar serveren we blond ‘Eighties beer’ en ander lekkers. Er is ook een frituur voor een hamburger, frikandel en/of pak friet en foodtrucks met koffie en ijs. Voor de kinderen is er een springkasteel voorzien.

Het volledig programmaboekje werd bedeeld in Landskouter maar is ook online raadpleegbaar via deze link: www.landskouter.be/eighties.

Gratis inkom; reserveren hoeft niet

Na drie jaar wordt het een leuk weerzien. De inkom is gratis, reserveren voor het eten hoeft niet en iedereen is welkom. Breng dus gerust vrienden, familie en buren mee. Gezellig keuvelen, eten en dansen onder de kerktoren van je eigen dorp: dat is het concept van het jaarlijks openluchtfestival van het Seizoenscafé!

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.