Filip Michiels kandadaat Vlaams Parlement

Filip Michiels, fractieleider van de Oosterzeelse liberalen en boegbeeld van de lokale oppositie, wil graag de brede regio van het zuiden van Gent vertegenwoordigen in het Vlaams Parlement.  Als lokaal boegbeeld en ervaren kabinetsmedewerker steunt hij met zijn gekende politieke daadkracht de Vlaamse lijst van Volksvertegenwoordiger Carina van Cauter op plaats 8.

Filip wordt door iedereen erkend als een politiek werkpaard en dossiervreter. “Een jonge man met veel inhoud en gedrevenheid; dat is waarom ik Filip graag in mijn ploeg opstel”, aldus Van Cauter. Hij leidde bij de gemeenteraadsverkiezingen zijn lokale liberale ploeg op basis van jarenlange inzet naar een groei van 5%.

Filip Michiels, Oosterzelenaar en kandidaat voor het Vlaamse parlement

Zijn politieke daadkracht en gedrevenheid bouwde hij op Vlaams niveau op achter de schermen als parlementair en kabinetsmedewerker. Zijn eerste politieke ervaring kreeg hij mee door een sterk vertrouwen in zijn kunnen van de lokaal verankerde liberale figuren als Patrick & Egbert Lachaert. Met zijn inzet verwierf hij aanzien binnen de partij en werd hij een vaste waarde als parlementair medewerker voor de opeenvolgende Vlaams Fractieleiders Sven Gatz, Sas van Rouveroij en Bart Tommelein. Momenteel is Michiels actief kabinetsmedewerker op het kabinet van Viceminister-President en Vlaams Minister Sven Gatz waar ze samen het jeugdbeleid vorm geven.

Filip heeft de voorbije 4,5 jaar op kabinetsniveau meegewerkt om een sterker beleid voor Vlaanderen uit te tekenen. Het werk is nooit af. Hij wil er mee voor zorgen dat Open Vld een mooi resultaat neerzet, om zo te kunnen wegen op het beleid voor de Vlamingen. Filip wil mee bouwen aan een daadkrachtige, sterke samenleving met aandacht voor een sociaal-economisch klimaat dat oog heeft voor iedereen.

https://www.facebook.com/timdegroote1/posts/10155895587662721
Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.