Nieuwjaarsreceptie op 20 januari

Op zondag 20 januari wil het Seizoenscafé álle Landskouternaars samen brengen om nieuwjaar te vieren. Om 10u worden nieuwjaarswensen voorgelezen in de kerk. Om 11u volgt een nieuwjaarsreceptie in het IJzeren Hekken.

Geen kerstcafé dit jaar. De wintereditie van het Seizoenscafé wordt georganiseerd in januari en wordt dus een nieuwjaarsreceptie. Tegelijk wordt de kerk in de viering betrokken, zij het op een niet-religieuze manier.

Nieuwjaar in Landskouter: in de kerk en het IJzeren Hekken

Nieuwjaarswensen in de kerk

Eenieder die zich opgeeft kan zijn eigen nieuwjaarswensen voorlezen in de kerk. Dat kan gaan van het voorlezen van de nieuwjaarsbrief voor kinderen, voornemens van volwassenen, een stukje poëzie of passage uit uw favoriet boek. Zijn er mensen die wat muziek willen spelen? Dat kan. Die ochtend luisteren we naar elkaar bij de start van het nieuwe jaar. Stuur uw naam, intenties en de duur van uw moment door naar seizoenscafe@landskouter.be zodat we een en ander kunnen plannen.

Nieuwjaarsreceptie in ’t IJzeren Hekken

Nadien is iedereen welkom in het IJzeren Hekken op de Rooberg 38 voor een drankje, hapje en gezellige babbel met de buren. De receptie gaat door van 11u tot 12u30.

Iedere Landskouternaar krijgt nog een uitnodiging in de bus. Mét inschrijfstrookje zodat de organisatoren kunnen inschatten hoeveel personen ze mogen verwachten op de receptie. U kan ook digitaal inschrijven door naam, adres en aantal deelnemers te e-mailen naar seizoenscafe@landskouter.be.

Tijdens de receptie zal het Seizoenscafé het programma van 2019 toelichten.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.