Onthulling kunstwerk Bockstaele en Moppenavond op 15/9

Op zaterdag 15 september is het hoogdag in Landskouter. De gemeente zal een kunstwerk onthullen van onze siersmid Roger Bockstaele én het derde Seizoenscafé van ’t jaar tapt die avond niet alleen pinten, maar ook moppen.

Roger Bockstaele heeft een tijd geleden zijn siersmeedwerk ‘Draak en Adelaar’ aan de gemeente geschonken. Op advies van de cultuurraad besliste het bestuur om het kunstwerk in Landskouter aan het gemeenschapscentrum IJzeren Hekken te plaatsen.

Onthulling van het kunstwerk van Roger Bockstaele en Moppenavond, op zaterdag 15 september in ’t IJzeren Hekken

De officiële onthulling van het kunstwerk zal plechtig gebeuren op zaterdag 15 september om 19u aan het IJzeren Hekken. Aansluitend biedt het gemeentebestuur een natje en droogje aan. Landskouternaars krijgen hiervoor een uitnodiging in de bus en kunnen hun aanwezigheid bevestigen via de cultuurdienst.

Draak en Adelaar – het kunstwerk geschonken aan de gemeente wordt onthuld aan het IJzeren Hekken op 15/9

Seizoenscafé met moppenavond

Aansluitend is er het derde Seizoenscafé van dit jaar. Na de lentewandeling in Moortsele en de Serata Italiana bereiden we ons voor op de herfst met een moppenavond.

Breng uw buren en vrienden mee voor gezellig samenzijn in ’t IJzeren Hekken. We hebben die avond ook een paar goeie mopppentappers in huis. Ken je ook een grap of twee? Dat houdt niemand je nog tegen!

Voor het Seizoenscafé ’s avonds hoef je niet in te schrijven. Iedereen welkom!

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.