Einde Ladies uit Landskouter

Zoals verwacht hebben de SK Ladies Landskouter op hun laatste training beslist om niet langer te voetballen in ons dorp. Zij dit nog blijven voetballen verhuizen naar Zwijnaarde.

Het aantal speelsters was de laatste tijd teruggelopen tot 15 en enkelen onder hen zijn zwanger. Bij voorzitter Marnik Van Gaver ontbreekt de energie om opnieuw te gaan zoeken naar speelsters.

Toch gaan een groot aantal dames blijven voetballen volgend jaar. Er is een overeenkomst om samen over te stappen naar H.T. Zwijnaarde, die ook kampt met een gekrompen kern. Ook de trainer van SK Ladies Landskouter Alex De Clercq doet de overstap naar Zwijnaarde. Hij gaat bij die ploeg aan de slag. De laatste training leek dan ook meer op een afscheidsfeest.

De laatste training van de SK Ladies Landskouter – no regrets

Barbecue op 10 en 11 juni

De ploeg organiseert nog een laatste activiteit “om de resterende kosten te overbruggen”. Landskouternaars kregen een flyer in de bus voor de lenteactiviteit van de damesploeg. Dat wordt een barbecue in het IJzeren Hekken op zaterdagavond 10 juni (v/a 18u30) of zondagmiddag 11 juni v/a 12u. Prijs “à volonté” is €22 met inbegrip van aperfief en dranken. Kaarten te verkrijgen bij voorzitter Marnik Van Gaver, tel 0476 31 13 12.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.