‘De slimste Landskouternaars ter wereld’ – quiz op 30 juni

Op vrijdag 30 juni organiseert het Seizoenscafé een amusementsquiz in het IJzeren Hekken. Landskouternaars kunnen gratis inschrijven in groepjes van 3 tot 5 deelnemers.

Vorig jaar op 30 juni startte het Seizoenscafé in Landskouter met het openstellen van het IJzeren Hekken voor de inwoners van het dorp, minstens vier maal per jaar – lees de aankondiging van vorig jaar. Ook dit jaar wordt de zomereditie van ’t Seizoenscafé georganiseerd op 30 juni, de vrijdag voor de grote vakantie.

Bij elk Seizoenscafé wordt er iets georganiseerd om nog meer dorpelingen warm te maken om samen te komen. Zo hebben we in het laatste jaar al reisverhalen gehad, een sprookjeswandeling, kerstcafé, nieuwjaarsreceptie en tijdens de meest recente lente-editie een ochtendwandeling door het Aelmoeseneiebos. Deze keer wordt er een amusementsquiz georganiseerd onder de klinkende naam “De slimste Landskouternaars ter wereld”.

wie worden “de SLIMSTE LANDSKOUTERNAARS ter wereld”? Op vrijdag 30 juni weten we het!

U kan zich gratis inschrijven in groepen van minimum 3 tot maximum 5 deelnemers. Er komen extra punten voor de origineelste groepnamen en voor groepen met de grootste leeftijdsverschillen, om deelname van de jeugd en ouderen te stimuleren.

Deelnemers worden op vrijdag 30 juni verwacht in ’t gemeenschapscentrum IJzeren Hekken op de Rooberg om 19u30. De quiz zal zo’n 2u duren met een pauze van een half uur.

De organisatie is bereid om naargelang de interesse beide zaaldelen in het IJzeren Hekken te gebruiken voor de quiz. Het zal 14 ploegen kunnen plaatsen en daarmee zijn de inschrijvingen ook in die zin beperkt.

Inschrijven kan door de volgende informatie door te mailen naar seizoenscafe@landskouter.be of een briefje binnen te steken in de Schildershoek nr. 10:

  • naam van de deelnemende groep (extra punten voor de origineelste)
  • naam contactpersoon
  • aantal deelnemers (3 tot 5)
  • leeftijd jongste en oudste deelnemer (extra punten voor grootste leeftijdverschillen)

Vorig jaar lanceerde een inwoner van Landskouter haar eigen drank ‘Volmer’ – een zuiders aperitief. Tijdens dit seizoenscafé staat dit drankje in de kijker met een afzonderlijke stand. Uiteraard is die avond ook de bar open voor alle andere drankjes.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.