In de media… maart 2016

Ontsnapping Omloop Het Nieuwsblad in… Landskouter

Renaat Schotte vertelt vanop de motor hoe de 12 vroege vluchters in de Omloop Het Nieuwsblad van vorige week ontsnapten in ons dorp. Net zoals vorig jaar reed het peloton van de openingskoers in Vlaanderen door Landskouter. De karavaan startte in Gent en de officiële start was in Merelbeke. Daarna reden de coureurs via Moortsele door de Bakkerstraat de Rooberg op, richting Oosterzele.

https://www.instagram.com/p/BCdtUmAiNZA/?taken-by=landskouter

Het peloton ondertussen met een iets hogere hartslag de Rooberg op…

https://www.instagram.com/p/BCSjkGNvcum/?taken-by=pietdekersgieter

Voortstel om asielzoekers Oosterzele onder te brengen in containers

Open VLD pleit voor ondersteuning vrijwilligers, bvb. op vlak van communicatie

Een mooi zonsopgang op 1 maart

https://www.instagram.com/p/BCZo5bfiNQ_/?taken-by=landskouter

Er wordt een groepsaankoop georganiseerd voor wie zijn stookolietank moet saneren

Share Button

Eén gedachte over “In de media… maart 2016

  1. Rond de doortocht van het nieuwsblad te Landskouter nog dit voorvalletje.Opgesteld aan feestzaal Agathea als seigever ZMPO samen met een collega verwachten de renners om 11;55u doch reeds om 11.45 u is de bekende tune RODANIAAA…tune te horen in de verte,elk geaarde wielerliefhebber weet dat dan de renners niet meer veraf zijn, dus verkeer afsluiten en de wielerliefhebbers nemen hun plaatsen in…doch Rodaniaa blijft galmen in de verte en komt niet dichterbij, reed de wagen te ver voorop, is hij in panne gevallen op het einde van de Bakkerstr? Nee hoor schalkse Christophe uitbater Agathea
    is op het illustere idee gekomen een kopie van de tune aan te sluiten op zijn luidsprekers in de tuin en aldus de goegemeente lekker beet te nemen, hijzelf stond binnensmonds lachend om de geslaagde grap te genieten in zijn deuropening!!
    goed op tijd kwam de enige echte Rodania gevolgd door de meute renners Landskouter in gestoven. Na zijn verwijzing aan de gevel van den Agathea naar Landskouter ZEEHAVEN een leuke opvolger.Wedden dat Christophe op 1 april overweegt om een visrestaurant te openen in onze gemeente?
    N.Minnaert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.