Prijsuitreiking eindejaarsactie Oosterzele

Gemeentebestuur Oosterzele, de Gemeentelijke Raad voor Lokale Economie en de lokale Unizo-afdeling Land van Rhode organiseerden op 27 januari 2014 de prijsuitreiking van de eindejaarsactie 2013 – 2014.

43 winnaars ontvingen een waardebon van 25 euro, te besteden bij een van 43 deelnemende handelaars aan de eindejaarsactie. De lokale Unizo-afdeling Land van Rhode schonk daarbovenop drie aankoopbonnen t.w.v. 100 euro.

De lijst met 43 winnaars...

De lijst met 43 winnaars…

Voor de deelnemende handelaars is deze eindejaarsactie een unieke manier om nieuwe klanten in hun zaak te mogen ontvangen.

De eindejaarsactie liep van zondag 1 december 2013 t.e.m. woensdag 15 januari 2014. 43 handelaars namen deel aan deze actie. De klanten kregen – afhankelijk van de sector waarin de stempels werden uitgereikt – een stempel of per bezoek of per aankoopschijf van bv. 10 euro.  Er werden ± 3 000 spaarkaarten ingediend.

Geïnteresseerden kunnen zich nog steeds inschrijven om op regelmatige basis berichten te ontvangen van het buurtwinkelnetwerk Oosterzele. Dat kan via grle.be.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.