Fotowedstrijd Landskouter

Het bestuur van de Ploegfeesten in Landskouter schrijft een fotowedstrijd uit. Het onderwerp is Landskouter in al haar facetten. Het vervangt de traditionele wedstrijd om de mooiste vogelverschrikker. De wedstrijd wordt afgesloten midden augustus en de prijzenpot van meer dan €200 wordt uitgereikt tijdens de Ploegfeesten op zondag 8 september.

De vogelverschrikker is het symbool van de Ploegfeesten. Dat blijft ook zo: het bestuur zal opnieuw vogelverschrikkers in het dorp plaatsen om de laatzomerse kermis aan te kondigen. Maar het zal geen vogelverschrikkerwedstrijd meer organiseren. Op die formule kwam wat sleet, met een dalend aantal deelnemers. Daarom besloot het bestuur voor een nieuwe aanpak, met een fotowedstrijd.

het logo van de Ploegfeesten - de vogelverschrikker blijft symbool voor de laatzomerse kermis van ons dorp

het logo van de Ploegfeesten – de vogelverschrikker blijft het symbool voor de laatzomerse kermis van ons dorp

Deelnemers kunnen tussen nu en midden augustus digitale foto’s insturen via ploegfeesten@landskouter.be met vermelding van naam en contactgegevens. Er is ook een postadres voorzien om traditionele foto’s in te dienen. Het thema is niet beperkt tot de Ploegfeesten, maar is uitgebreid tot “Landskouter”. De foto moet m.a.w. op een of andere manier verwijzen naar ons dorp. Laat uw verbeelding haar werk doen! Bij het indienen van een foto wordt ook gevraagd naar het verhaal achter de foto, datum en locatie. Ingediende foto’s worden gepubliceerd op de facebookpagina facebook.com/ploegfeesten.

Een vierkoppige jury zal zich buigen over de ingediende foto’s en velt haar finaal oordeel eind augustus. De vijf beste foto’s vallen in de prijzen. Die worden uitgereikt tijdens de Ploegfeesten van zondag 8 september.

Het uitgebreid reglement van de fotowedstrijd kan u nalezen via deze link.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.