SK Landskouter laatste in 4e provinciale B

In januari haalde SK een verdienstelijk punt op Destelbergen (1-1) en verloor het nipt met 3-2 bij Vinderhoute. Begin februari verloor het thuis echter met 1-2 van hekkensluiter Heusden B, waardoor het zelf de rode lantaarn kreeg in 4e provinciale B. Ondanks winst tegen Laarne-Kalken B (2-1) de week nadien, bleef SK laatste. Op 17 februari verloor het met 5-0 bij leider Zwijnaarde.

het terrein van SK Landskouter was vorige zondag ondergesneeuwd
het terrein van SK Landskouter was vorige zondag ondergesneeuwd

De derby thuis tegen Balegem voorzien op 24 februari werd afgelast door de sneeuwval die dag. Hij zal later gespeeld worden – wellicht rond Pasen. Dit weekend staat een andere derby op het programma. Dan speelt SK op verplaatsing tegen Oosterzele, op zondag 3 maart om 15u. Als gevolg van de windhoos speelt Oosterzele haar thuismatchen in Gijzenzele.

Fusie Oosterzele – Gijzenzele

Vierdeprovincialer KFC Oosterzele en derdeprovincialer VW Gijzenzele gaan trouwens fuseren. Volgend seizoen treedt de fusieploeg “Voorwaarts Gijzel Oosterzele” (VGO) aan in derde provinciale met geel, groen en rode kleuren. De eerste ploeg zal spelen op het terrein in Gijzenzele.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.