Kort nieuws december 2012

Deze zondag 9 december wordt er een kerstconcert georganiseerd in de Sint-Agathakerk te Landskouter. Onder de naam “Veni Veni Emmanuel” komt het Martinuskoor uit Massemen zingen in onze kerk, om 16u. Meer informatie en kaarten (€8) bij Wim De Vis, tel 09 362 43 37 of wim@de-vis.be.

kerstconcert in de Sint-Agathakerk nu zondag 9 december

Kerkkuis op 18 december

Naar jaarlijkse gewoonte krijgt de Sint-Agathakerk een grote poetbeurt in december. Padre Renaat nodigt vrijwilligers uit om op dinsdag 18 december mee te helpen, ’s morgens van 9u tot 12u en ’s namiddags van 14u tot 17u.

Kerstvieringen

Op kerstavond 24 december om 17u is er een gezinskerstviering in de kerk van Bottelare. Op kerstdag zelf wordt de kerstviering voor de zes parochies eveneens in Bottelare georganiseerd.

Nieuwjaarsreceptie op 6 januari

De gemeente Oosterzele organiseert haar traditionele nieuwjaarsreceptie voor de eerste maal in het gemeenschapscentrum De Kluize op de Windekouter op zondag 6 januari tussen 11u en 13u.

Inschrijven is vereist en kan via e-mail naar nieuwjaar@oosterzele.be.

SK Landskouter

De voetbalploeg van ’t dorp heeft vorige zondag thuis een punt gepakt tegen Zevergem: het werd 2-2. In november won het thuis met 1-0 van Merelbeke en kon het ook in Gentbrugge een puntje halen. Daarnaast waren er verliesmatchen tegen Beervelden en Nazareth-Eke.

Met die punten is SK van de laatste plaats weggeraakt. De eerstevolgende thuismatch is op zondag 23 december om 14u30 tegen HO Kalken B.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.