SK Landskouter houdt de nul tegen KSC Oosterzele

Op zondag 14 oktober, na het sluiten van de stembureau’s, speelde SK Landskouter thuis de derby tegen KSC Oosterzele. Landskouter is laatste in de stand in vierde provinciale B. Oosterzele stond derde.

Bij half time stond het nog steeds 0-0. In de tweede helft verloor Oosterzele twee spelers na een rode kaart. Toch was het vooral Oosterzele die de kans kreeg om op voorsprong te komen, maar Landskouter heeft stand gehouden. De partij eindigde op 0-0. Dit was het eerste punt van SK na vier opeenvolgende nederlagen. Door dat extra punt hijst Landskouter zich naar de 16e plaats (op 18) naast Heusden B en Sparta Gent op een gedeelde laatste plaats. Oosterzele valt een plaats terug omdat Balegem dankzij een 4-0 overwinning tegen Beervelde naar de derde plaats klimt. Een week eerder (op 7 oktober) had Balegem Landskouter verslaan met 3-1.

SK Landskouter behaalde een verdienstelijk gelijkspel tegen KSC Oosterzele

Volgende zondag speelt SK Landskouter bij Sparta Gent een rechtstreeks duel uit. Daarna volgen nog enkele uitwedstrijden. De eerstvolgende thuismatch van Landskouter is op zondag 18 november om 14u30 tegen SK Merelbeke, die thans 11e staat.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.