Competitie ’12-’13 van start voor SK Landskouter

De voetbalcompetitie is van start gegaan. Op woensdag 29 augustus stak de eerste ploeg van SK Landskouter van wal. Het 2-5 verlies tegen SKV Oostakker, dat ooit nog in vierde nationale speelde, was geen ideale start, maar ook geen schande.

Vorig weekend werd er op verplaatsing verloren met 7-1 van HO Kalken B, dat samen met onder andere Oosterzele en Balegem aan de leiding staat met het maximum van de punten (6 op 6) in vierde provinciale B.

Noteer de volgende thuismatchen van SK Landskouter voor deze maand:

  • woensdag 5 september 19u30 tegen Vinderhoute
  • zondag 16 september 15u tegen Avrasya Gent
  • zondag 30 september 15u HT Zwijnaarde A

SK Landskouter, seizoen ’12-’13

Ook de vrouwenploegen zijn gestart met de competitie. Zoals eerder gemeld zijn er dit seizoen twee ploegen. De A ploeg treedt aan in tweede provinciale en won op 31 augustus de openingsmatch met 4-3 tegen Nokere-Kruishoutem. De B ploeg treedt aan in derde provinciale en won eveneens, met 1-4 op het veld van Zaffelare.

de vrouwen A ploeg vlak voor hun openingswedstrijd van het seizoen ’12-’13

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.