Kort nieuws juli 2012

In de Lembergestraat zijn de werken begonnen aan de voetpaden en parkeerplaatsen. Na een paar dagen werd duidelijk dat er geen plaats was op de rijbaan voor tweerichtingsverkeer, waardoor alvast tijdens de werken het verkeer slechts in één richting is toegelaten, namelijk van de kerk richting Lemberge. Om het dorp vanuit Lemberge terug in te rijden was er de Uilhoek waar het eenrichtingsverkeer van Lemberge richting Moortsele was. De werken zouden tot midden september duren. Aansluitend worden de nieuwe parkeerplaatsen aan het station ingericht.

werken in de Lembergestraat

Sinds 1 juli wordt de zondagsmis om 10 uur gehouden.

Op het programma deze zomer

In het weekend van 21 en 22 juli is het Landskouter kermis. Zaterdagavond 21 juli om 18u30 is er een barbecue in de feesttent op de parking van TBI in de Aalmoezenijestraat, ten voordele van het Wielercomité Landskouter, gevolgd door een optreden van “den dikken en den dunnen. Kaarten kosten €15 voor volwassenen en €8 voor kinderen, te verkrijgen bij Patrick Van Damme (09 362 03 32) en Rudy Engels (09 362 97 72).

Zondag 22 juli is er om 15u wielerwedstrijd elite zonder contract (13 ronden, totale afstand 118 km) en om 19u karaoke-avond, gratis tombola en een verrassingsoptreden.

Op maandag 23 juli is er de kermisvlucht  (Vriendenkring Duivenliefhebbers Landskouter) met inkorving van 10 tot 11u30, lossen om 14u en prijsuitreiking om 18u30. Om 14u30 is het gratis koffietafel voor alle 50-plussers van Landskouter en Moortsele.

Op zaterdag 18 augustus is het Mega Open Air, het eendags dance festival op het voetbalveld van Landskouter. U leest alles over de line-up en de ticketverkoop in de nieuwsbrief van Mega Open Air van juli.

Mega Open Air op zaterdag 18 augustus

En noteer ook al zondag 9 september want dan zijn het Ploegfeesten in Landskouter.

Noteer ook nog:

Prettige vakantie en tot binnenkort op een van deze evenementen.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.