Trainer SK Landskouter stopt, ploeg zoekt nieuwe spelers (m/v)

Filiep Dejager, de huidige trainer van 4e provincialer SK Landskouter, houdt er mee op na dit seizoen.

Wie SK volgt weet dat Filiep zijn ziel geeft aan de ploeg. Hij leeft de wedstrijden zeer intens mee en lijkt na afloop fysisch meer uitgeput dan sommige van zijn spelers. Aan zijn stem kan je horen hoe hard hij roept om zijn spelers aan te moedigen langs de lijn. Dit zijn inspanningen, ook emotioneel, die Dejager niet meer kan combineren met zijn dagtaak. Op het UZ, waar hij verpleger is op de dienst oncologie, klopt hij 10 uren per dag.

Filiep Dejager

De beslissing betekent niet dat de trainer zijn ploeg in de steek laat. Hij blijft actief in het bestuur.

Oproep voor nieuwe spelers

Voorzitter Marnik Van Gaver heeft een nieuwe trainer gevonden voor volgend seizoen, die later zal worden voorgesteld. Hij doet wel een oproep voor nieuwe spelers. Vier spelers zijn vertrokken en de kern moet uitgebreid worden. Sommige spelers kunnen niet regelmatig trainen. Er is wat concurrentie nodig binnen de ploeg.

SK Landskouter staat momenteel elfde in 4e provinciale B en kende een onregelmatig seizoen. Het telt 23 punten uit evenveel wedstrijden. De volgende thuiswedstrijd is tegen Vinkt (6e in de stand) op zondag 22 april om 15u.

Ook de trainer van de vrouwenploeg stopt er mee. Er wordt nog gezocht naar een opvolger. En ook voor de vrouwenploeg is SK op zoek naar spelers.

Kandidaat spelers kunnen zich aanbieden bij de ploeg of contact opnemen. Zie hiervoor “Clubinfo” op sklandskouter.be

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.