SK Landskouter verslaat Balegem

In vierde provinciale B heeft SK Landskouter haar seizoen in schoonheid afgesloten. Het won zondag 29 april met 0-2 op het veld van Balegem, dat als derde eindigt en als eerste periodekampioen reeds zeker was van de eindronde. Oosterzele eindigt tweede en speelt ook de eindronde, samen met Vinkt en Petegem Schelde. Kampioen in de reeks is Kluisbergen dat rechtstreeks promoveert naar derde provinciale. Landskouter eindigt uiteindelijk elfde met 26 punten uit evenveel wedstrijden. Raadpleeg alle uitslagen en statistieken van de ploeg via deze link van de voetbalmarkt.

In derde provinciale B is (Schelde)Windeke kampioen geworden, eindigde Gijzenzele in de middenmoot en kon Moortsele zich nipt redden van degradatie.

SK werd uiteindelijk 11e in 4e provinciale B

De vrouwenploeg van Landskouter moest zondag 29/4 forfait geven voor de derby op en tegen Moortsele.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.