Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint

De Sint heeft door de corona pandemie zijn kindjes vorig jaar héél hard gemist in Landskouter! Maar zaterdag 3 december komt hij terug naar ons dorp. Onder begeleiding van de champetter zal de Heilige Man ’s namiddags een ritje door Landskouter maken en daarna kinderen ontvangen in ’t IJzeren Hekken.

Vanaf 14u30 tot 18u00 zal hij tronen in het IJzeren Hekken waar hij al zijn lievelingen, van waar ook, welkom heten. Brave kindjes krijgen uiteraard iets lekkers. Alle ouders, vrienden,  familie, grootouders en kennissen zijn samen met hun schatjes welkom.

Sinterklaas groet de kinderen bij zijn aankomst aan ’t IJzeren Hekken

Wafels en chocomelk voor het goede doel

Wafels en chocomelk maken er een feest van maar ook voor de volwassenen warmen we de sfeer op met drankjes aan zeer democratische prijzen. De Sint schenkt de opbrengst uiteraard terug aan het goede doel.

Ouders die nog een tip hebben voor de Sint mogen deze meedelen via mail of telefonisch aan de champetter via wim@de-vis.be of 09 362 56 10.

80 plussers krijgen zondag bezoek

De Sint vergeet dit jaar ook onze 80-plussers niet. Op zondag 4 december zal hij hen persoonlijk een huisbezoekje brengen met een kleine attentie.

Welkom op 3 december in het IJzeren Hekken. Het wordt zeker terug een gezellig Sinterklaasfeestje! Om organisatorische rekenen vragen wij om telefonisch of per email in te schrijven bij:

  • Daniël De Bruycker: tel 09 362 56 10
  • Wim De Vis: email wim@de-vis.be
  • Marina Bovyn: tel 0496 34 86 24 of email marina.bovyn@hotmail.com
Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.