Nieuw in Landskouter: Skincoach Lien

Lien Verstraeten uit de Stuivenberg is sinds begin september zelfstandig begonnen als skincoach – schoonheidsspecialiste met nadruk op huidverbetering.

Lien zit al 18 jaar in het vak. Ze volgde een dermatologische opleiding in Nederland, werkte in een privé kliniek in Gent en was vertegenwoordiger in schoonheidsproducten en medische apparatuur. Vandaag geeft ze nog steeds (deeltijds) les in Gent. Op 1 september is ze zelfstandig geworden en kan je voor advies en behandeling bij haar terecht vooraan in de Stuivenberg, nummer 3A.

Een standaard gelaatsverzorging kost €85 maar Lien biedt behandelingen op maat en volgens een soort menukaart. Dat gaat van peelings (o.a. tegen acné) over cryo-therapie (het bevriezen van kleine pigmentvlekken) tot microneedling (om rimpels of littekens te behandelen) en dermaplaning (het schrapen van de huid: wegnemen van dode huidcellen zodat de huid een nieuwe glans krijgt).

Bij haar behandelingen kijkt Lien ook naar de wisselwerking tussen voeding en huid en kan zo ook voedingsadvies meegeven. Ze biedt ook voetverzorging en voetreflexologie aan binnen een totaalpakket – een ontspannende massage (reken op €1 per minuut) waarbij ook pijnpunten in de voeten kunnen onderschept worden. Om die pijnpunten verder te behandelen verwijst ze graag door naar een gespecialiseerde therapiste in Gontrode. Bij twijfels tijdens huidscreening zal ze ook doorverwijzen naar een dokter.

Opendeur op 6 november

Die samenwerking vind je ook terug tijdens haar opendeurdag op zondag 6 november. Dan kan je van 10u30 tot 16u30 ’s een kijkje gaan nemen in haar praktijk maar zullen bevriende ondernemers ook kleren en wenskaarten aanbieden. Wil je er bij zijn, geef dan een seintje vooraf via WhatsApp (0471 608 202) of info@skincoachlien.be.

Je kan trouwens ook op Lien rekenen om trouwers en familieleden voor te bereiden op de grote dag of voor grime voor kinderfeestjes (kleine groepjes).

Lien en haar partner Jurgen wonen twee jaar in Landskouter. Zij is afkomstig van Oosterzele (Vinkemolenstraat); hij van Zottegem.

Meer informatie vind je op haar social media account instagram.com/skincoachlien.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.