Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint!

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Daniel De Bruycker en zijn team een Sinterklaasevent, dit jaar op zaterdag 4 december. De opbrengst gaat integraal naar noodhulp aan gezinnen met kleine kinderen en zwangere vrouwen die in België in armoede leven.

De Sint ook heeft door corona zijn kindjes vorig jaar niet kunnen bezoeken! Maar op zaterdag 4 december komt hij terug naar Landskouter. Onder begeleiding van onze champetter zal de Heilige Man een ritje door Landskouter maken. Vanaf 14u30 tot 18u zal hij tronen in het IJzeren Hekken waar hij al zijn lievelingen, van waar ook maakt niet uit, welkom heet.

Brave kindjes krijgen uiteraard een cadeautje. Alle ouders, vrienden, familie, grootouders en kennissen zijn samen met hun schatjes welkom. Met wafels en chocomelk maken we er een feest van. Ook voor de volwassenen warmen we de sfeer op met drankjes aan zeer democratische prijzen.

Deel het goede nieuws via het facebookevent hieronder – klik op de foto.

Opbrengst naar strijd tegen kindarmoede

De Sint schenkt de opbrengst uiteraard aan het goede doel. vzw Lucia helpt kinderen tot 12 jaar die in armoede leven en voor wie Sinterklaas niet zo evident is! Van de eerste tot de laatste euro komt bij die kinderen terecht.

Ouders die nog een tip hebben voor de Sint mogen deze meedelen via mail of telefonisch aan de champetter, op wim@de-vis.be of 09 362 56 10.

Huisbezoek 80 plussers

De Sint vergeet dit jaar ook onze 80-plussers niet. Op zondag 05 december zal hij hen persoonlijk een huisbezoekje brengen met een kleine attentie.

Dues: iedereen welkom op 4 december in het IJzeren Hekken! Het wordt een zeker een gezellig Sinterklaasfeestje.

De Sint gaat op huisbezoek bij de 80+ met een kleine attentie op zondag 5 december
Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.