Kriskraswandelingen Seizoenscafé

Als de coronasituatie en maatregelen het toelaten opent het Seizoenscafé de deuren van ons gemeenschapscentrum IJzeren Hekken op zaterdag 16 oktober voor álle Landskouternaars. Intussen kan je genieten van de kriskraswandelingen in de Oosterzeelse deelgemeenten.

Tussen april en september stelt Seizoenscafé elke maand een zoek- en doe-wandeling voor. Deze zogenaamde ‘kriskras’ wandelingen gaan telkens door in een van de zes Oosterzeelse deelgemeenten en zijn ongeveer 6 kilometer lang zijn. De wandelingen zijn gekruid met een aantal vragen, puzzels en andere opdrachten. Op het einde van het ganse traject wordt een winnaar gekozen.

Landskouter, Moortsele, Balegem en Scheldewindeke kwamen vorige maanden al aan de beurt (klik op de links voor de respectievelijke opdrachtformulieren). Voor augustus werd de opdracht voor de wandeling in Oosterzele vrijgegeven. De wandeling is ook beschikbaar op het platform routeyou via deze link: https://www.routeyou.com/nl-be/route/view/9421455/wandelroute/kriskraswandeling-oosterzele.

Volgende maand volgt dan de laatste deelgemeente Gijzenzele. Hou hiervoor de facebookpagina van het Seizoenscafé in de gaten!

https://www.facebook.com/seizoenscafe/posts/5856317607772102
Aankondiging van de vijfde van zes kriskras-wandelingen doorheen Oosterzele op de facebookpagina van het Seizoenscafé

Uiteindelijk moet je van elke wandeling een woord oppikken die dan een slogan vormen. Antwoorden kunnen doorgemaild worden naar bestuur.seizoenscafe@landskouter.be. Winnaars worden bekendgemaakt op het Seizoenscafé van 16 oktober in ’t IJzeren Hekken.

Seizoenscafé op zaterdag 16 oktober

Als de coronatoestanden en -maatregelen het toelaten opent het Seizoenscafé inderdaad op 16 oktober opnieuw de deuren van het IJzeren Hekken. Dat is geleden van de nieuwjaarsreceptie van vorig jaar op 19 januari. Noteer dus die datum in de agenda!

Recent zijn andere evenementen doorgegaan in Landskouter: de kermis met rommelmarkt en koers en het Zomerfeest op de grens met Gijzenzele. Ook De Strateeg hervat haar spelnamiddagen in ’t IJzeren Hekken op zondag 26 september.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.