Wandeling vanuit Landskouter op dag van de Trage Weg 18/10

Zoals elk jaar organiseert de VZW Trage Wegen ook dit jaar de Dag Van De Trage Weg’  tijdens het 3e weekend van oktober.  Op deze dag gaan in gans Vlaanderen duizenden wandelaars, fietsers, kinderen en andere levensgenieters samen op pad om een weekend lang te genieten van de mooiste paden in de buurt.

De Dag van de Trage Weg is dé opendeurdag voor alle trage wegen in ons land. Dit dankzij lokale besturen, werkgroepen en organisaties die op zo’n 150 plekken een activiteit op poten zetten.

trage wandeling van een zestal kilometer op 18 oktober met vertrek aan de pastorietuin van Landskouter tussen 12u en 14u30

Samenwerking Trage Wegen, Natuurpunt en EVA

Dit jaar organiseren de onafhankelijke werkgroep Trage Wegen Oosterzele, Natuurpunt Oosterzele en EVA Oosterzele samen een ‘Weetjeswandeling voor jong en oud’. Deelnemers wandelen in hun eigen bubbel op eigen tempo over een uitgepijlde traject van zo’n 6 km en onderweg worden op verschillende locaties wondere weetjes aangereikt rond natuur, vegetarische voeding en mobiliteit.

Concreet vind deze activiteit plaats op zondag 18 oktober 2020, waarbij er vrij kan vertrokken worden tussen 13u en 14u30 aan de pastorietuin vlakbij de kerk van Landskouter.

Inschrijven noodzakelijk wegens corona

Inschrijven is omwille van de corona-maatregelen noodzakelijk en dit kan via deze link https://forms.gle/oAyzaJAabVzLn3oC8

Deze info kan ook teruggevonden worden op de officiële website van de Dag Van De Trage Weg:
https://www.dagvandetrageweg.be/activiteiten/weetjeswandeling-voor-jong-en-oud

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.