Coronaveilig Halloween

Het Seizoenscafé organiseert op zaterdag 31 oktober een coronaveilig Halloweentraject voor kinderen. Het is af te leggen op eigen tempo en met respect voor de coronaregels. Tussen 18u en 21u die avond zal op een 15-tal locaties in Landskouter lekkers te vinden zijn. De adressen zijn aangeduid op een Google Maps plan.

Onder andere aan het boekenkastje in de Aalmoezenijestraat – dicht bij de ingang van het bos – zal wat lekkers te vinden zijn de avond van Halloween (foto Liesbet Vandewalle)

Zijn er nog inwoners die willen deelnemen? Dat kan door een mandje lekkers (fruit, noten, snoep, …) ter beschikking te stellen. Op uw adres en op een makkelijk bereikbare plaats. Het is niet de bedoeling dat er aan de deur gebeld wordt. U kan zich tot donderdag 29 oktober opgeven via een mailtje aan seizoenscafe@landskouter.be of een berichtje van de facebookpagina van het Seizoenscafé. Op vrijdag wordt de laatste versie van de kaart nog ’s gepubliceerd op facebook.

Aan de kinderen en ouders: hou het veilig, hou afstand en respecteer de coronaregels. Laat ook snoep over voor kinderen die na jou komen. Let goed op het verkeer en maak dat je goed zichtbaar bent, zeker wanneer je de meer afgelegen locaties wilt bezoeken.

Share Button

Eén gedachte over “Coronaveilig Halloween

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.