Een papieren post

De landskouterse post is een elektronisch magazine — verbonden met de website landskouter.be — dat  sinds 2005 maandelijks wordt verstuurd via email naar intussen meer dan 250 adressen. Ongeveer twee derden hiervan opent de nieuwsbrief en een derde klikt verder om de artikels in detail te lezen. Plaatselijk nieuws met hoog man-bijt-hond gehalte.

Het Seizoenscafé is een vereniging opgericht in 2016 om het sociaal leven in ons dorp een duwtje in de rug te geven. Het organiseert minstens vier maal per jaar een socio-culturele activiteit. Door de coronacrisis heeft het evenwel haar lente-activiteit, alsook haar inmiddels gesmaakt zomerfeest in de pastorietuin moeten afgelasten.

Het Seizoenscafé en landskouter.be werkten samen om elke Landskouternaar een papieren krant te bezorgen in deze sociaal uitdagende tijden. Om de ‘distancing’ niet sociaal maar enkel fysiek te maken.

Een speciale dank aan Buro T.B.I. en Trappen Martens voor het afdrukken van deze krant en aan de andere sponsors van ‘t Seizoenscafé van nu en voorbije jaren Dieter Deloor, Puur Coiffuur, Eddy Peeters, Agathea, Johan Van Durme, architectenbureau Archis, Daniel De Bruycker, Zomerfeest Landskouter, Dirk Batjoens, Patrick Van Damme en Thuisverpleging Landskouter.

https://www.facebook.com/landskouter/posts/10159656587343976

Hebt u zelf nieuws te melden? Wilt u uw vereniging eens in het daglicht stellen? Schrijf dan zelf een artikel zodat we ’t kunnen opnemen in een van onze volgende edities!

Share Button

Eén gedachte over “Een papieren post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.