Schaken met Pascal

Het Seizoenscafé organiseert op zaterdag 14 maart haar Lente Chess Café. Het gemeenschapscentrum IJzeren Hekken op de Rooberg is open voor iedereen voor een gezellige babbel en drink. Daarnaast kunnen geïnteresseerden schaakinitiatie volgen met Pascal Kegels.

Pascal is Landskouternaar en schaakt competitief bij Boey Temse. Hij is afkomstig van het Waasland en is momenteel gerangschikt als 166e in België.

Wilt u de schaaksessie mee volgen die avond? Stuur dan zo snel mogelijk een email naar seizoenscafe@landskouter.be met vermelding van uw schaakniveau (ik ken de schaakregels niet of nauwelijks / ik ken de regels maar speel zelden / ik ken de regels en speel regelmatig). Op die manier kan Pascal de sessie wat voorbereiden.

Week van de vrijwillgers

Deze week was de weekvandevrijwilliger.be. Het Seizoenscafé zette haar medewerkers in de bloemetjes met deze post op instagram.

Nieuw logo

Het Seizoenscafé lanceerde trouwens haar nieuw logo. De afkorting ‘SC’ stelt de stam van een boom voor. De vier seizoenen, elk met hun kleur en icoontje, vormen de kruin van de boom. De tagline lees “voor een warm Landskouter”.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.