Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint!

Op zaterdag 30 november 2019 komt de Sint alweer naar Landskouter. De Heilige Man zal onder begeleiding van onze plaatselijke champetter een ritje maken door Landskouter. Voor de Sint worden het drukke dagen zo zal hij van 14u30 tot 18 uur tronen in het IJzeren Hekken waar hij al zijn lievelingen, van waar ook, welkom heet.

Uiteraard zijn er voor de brave kindjes cadeautjes. Alle ouders, grootouders, familie, vrienden en kennissen zijn welkom samen met hun schatjes. Er zullen wafels en chocomelk zijn. Het spreekt voor zich dat er ook aan de volwassenen wordt gedacht om de sfeer wat op te warmen. Alle drankjes zullen aan zeer democratische prijzen worden verdeeld en de Sint zal de opbrengst schenken aan het goede doel. Dit jaar doen we dit voor de nationale vzw LUCIA. Deze organisatie helpt kinderen tot 12 jaar die in armoede leven.

Sinterklaas aan ’t IJzeren Hekken op zaterdag 30 november vanaf 14u30

Ook bij ons zijn er kindjes die armoede kennen en dankzij de steun van professionele hulpverleners kunnen zij genieten van een tijdelijke financiële ondersteuning. Van de eerste tot laatste euro komt bij deze kinderen terecht!

Ouders die nog een tip hebben over hun kinderen kunnen deze ook meedelen of via de mail of telefonisch aan de champetter.

Om alles vlot te kunnen organiseren vraagt de Sint dat iedereen zich wil inschrijven met
vermelding van het aantal kindjes. Dit kan telefonisch bij de champetter op het nummer 09-362 56 10 of via wim@de-vis.be.

De Sint vergeet ook de 80-plussers niet dit jaar. Op zondag 01 december zal hij al onze 80-plussers van Landskouter een huisbezoekje brengen en met een kleine attentie!!
Welkom op 30 november 2019 in het Ijzeren Hekken voor een gezellig Sinterklaasfeestje.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.