SK Landskouter Ladies knallen in februari

Eind januari stonden de Ladies uit Landskouter laatste in tweede provinciale. Een plaats die ze deelden met Winnik. Beide ploegen telden 3 punten en de kloof met de volgende was enorm.

Op 4 februari versloeg SK Ladies Landskouter Zingem B met 3-1. Aan de rust stond het 2-0 en ze hebben die voorsprong in de tweede helft niet meer uit handen gegeven. Een week later slaagden onze dames erin om SV Waasmunster op verplaatsing de kloppen met 1-2. Op 18 februari kwam de ploeg uit tegen Winnik, laatste in de stand. Ook dat duel werd gewonnen met 1-2 op verplaatsing en tegen een rechtstreekse concurrent. Drie overwinningen op rij dus, terwijl de dames tot januari slechts drie punten hadden kunnen sprokkelen.

De SK Ladies Landskouter bij de aanvang van hun wedstrijd tegen VS Destelbergen op zondag 26 februari 2017

Vorige zondag mocht SK Ladies Landskouter VS Destelbergen ontvangen, 7e in de stand (er zijn 16 ploegen in tweede provinciale). De ploeg slaagde er in om haar vierde overwinning op rij binnen te halen dankzij een strafschopdoelpunt: 1-0. Hoewel de dames nog steeds voorlaatste staan in de stand, sluiten ze een perfecte februarimaand af met 12 punten op 12. Proficiat!

https://www.instagram.com/p/BL4Uyv2A0Ox/

Volgende thuismatch op zondag 5 maart

De volgende match is zondag 5 maart tegen RSL Denderhoutem, 9e in de stand. Kom de Ladies uit Landskouter aanmoedigen in de Aalmoezenijestraat vanaf 16u30.

U kan de Ladies volgen via hun facebookpagina facebook.com/SKLadiesLandskouter.

Jonge supporters van de SK Ladies Landskouter

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.