Sinterklaas in Landskouter op 4 december

Sinterklaas komt naar Landskouter op zondag 4 december! Daniel De Bruycker, nog steeds bekend als de champetter van Landskouter, organiseert al jaren een Paaseierenraap. Voor hetzelfde goede doel brengt hij nu ook de heilige man naar ons dorp.

Zondag 4 december 2016. Rond 14u rijdt Sinterklaas in zijn koets met twee paarden door ons dorp, begeleid door de plaatselijke champetter. Inwoners kunnen hem begroeten langs de straten. Daarna wordt iedereen verwacht in het gemeenschapscentrum IJzeren Hekken op de Rooberg. Sinterklaas zal er zich tronen van 15u tot 18u.

Alle ouders, grootouders, zijn welkom samen met hun schatjes. Er zullen wafels en chocomelk zijn. Het spreekt voor zich dat er ook aan de volwassenen wordt gedacht om de sfeer wat op te warmen. Alle drankjes zullen aan zeer democratische prijzen worden verdeeld en de Sint zal de opbrengst schenken aan het goede doel vanzelfsprekend voor kinderen. Dit jaar is dat DVC Heilig Hart te Baarle-Drongen. Dit is een centrum voor kinderen met een fysieke en/of mentale beperking.

Sinterklaas op 4 december in Landskouter

Sinterklaas op 4 december in Landskouter

Om alles vlot te kunnen organiseren vraagt de Sint dat iedereen zich wil inschrijven met vermelding van het aantal kindjes. Dit kan telefonisch bij de champetter op het nummer 09 362 56 10 of via wim@de-vis.be.

In voorgaande jaren kon Daniel met de Paaseierenraap jaarlijks tussen de €500 en €1.000 schenken aan gehandicaptenzorg en buitengewoon onderwijs. Hij schakelt nu ook Sinterklaas in voor deze goede doelen. We hopen met hem op een massale opkomst om ons steentje hiertoe bij te dragen.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.