Tweede Seizoenscafé op zaterdag 24 september

In juni ging in Landskouter het Seizoenscafé van start. Minstens vier maal per jaar wordt het gemeenschapscentrum IJzeren Hekken opengesteld voor álle Landskouternaars. De volgende data zijn 24 september, 29 oktober en 17 december.

De herfst-editie van het Seizoenscafé gaat door op zaterdagavond 24 september in het IJzeren Hekken

De herfst-editie van het Seizoenscafé gaat door op zaterdagavond 24 september in het IJzeren Hekken

Landskouter is de enige Oosterzeelse deelgemeente die geen cafés en geen winkels telt. Vrijwilligers hadden het idee om het gemeenschapscentrum een paar keer per jaren open te stellen met een zo laag mogelijke drempel, zodat dorpsgenoten er kunnen samen komen. Men hoeft geen lid te zijn van een vereniging, er is geen inkomgeld te betalen, … Op die manier wordt het IJzeren Hekken minstens één keer per seizoen (vandaar de naam Seizoenscafé) geopend. In de vooravond is er plaats voor cultuur in de brede zin van het woord: voordrachten, fotoreportages, allerhande workshops, film, schaken, kwissen, … Maar vooral: het café staat de ganse avond wagewijd open en wordt een ontmoetingsplaats voor jong en oud.

Vertel over je vakantie op zaterdag 24 september

Op 30 juni ging het Seizoenscafé een eerste maal open met meer dan 70 bezoekers. De herfsteditie gaat door op zaterdagavond 24 september. De deuren gaan open om 18u. Het thema van de avond is ‘reisverhalen’.

https://www.facebook.com/events/1639410676349707/

Iedereen die wil vertellen over zijn reizen is welkom om dat te doen. Breng gerust foto’s, een album of USB stick mee met foto’s of andere attributen om je verhaal toe te lichten. Stuur een mailtje naar seizoenscafe@landskouter.be zodat we de vertellers wat kunnen inplannen in het zaaltje waar de projector hangt. We hebben ook iemand die zal spreken over vakantie in… Landskouter!

Sprookjeswandeling in ’t Aelmoeseneiebos

Noteer ook de extra editie van het Seizoenscafé een week voor de herfstvakantie op 22 oktober, met een sprookjeswandeling in het Aelmoeseneiebos. Binnenkort meer informatie hierover via flyers. Deze wandeling wordt ook toegelicht op het Seizoenscafé van 24 september. De winter wordt aangekondigd op 17 december. Meer info op

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.