Landskouter kermis van 22 tot 24 juli

Na de nationale feestdag is het kermis in Landskouter, met het volgend beproefd concept: country- en westernavond op vrijdagavond, eetfestijn op zaterdag en wielerwedstrijd op zondag. Place to be: de parking van Buro T.B.I. in de Aalmoezenijestraat.

De kermis gaat van start op vrijdagavond 22 juli om 19u met The Texas Rebels. Deze Gentse linedanceclub komt al een paar jaren afgezakt naar Landskouter om ons danspasjes aan te leren op country muziek, uiteraard in aangepaste kledij. Alle cowboys and -girls op post! Tussendoor is er live muziek van René Guylline.

Het programma van Landskouter kermis 2016

Het programma van Landskouter kermis 2016

Daags nadien is er vanaf 18u30 het jaarlijks eetfestijn ten voordele van het wielercomité van Landskouter. Er is beenhesp of kalkoenfilet met frietjes, provençaalse of champignonsaus en groenten. Kaarten zijn te verkrijgen bij de bestuursleden Patrick Van Damme (09 362 03 32) of Rudy Engels (09 362 97 72). Volwassenen betalen €17, kinderen €9. Die avond is er ook nog een optreden Gents komisch duo Laurel & Hardy. De inkom is gratis.

Zondag is er dan traditioneel de wielerwedstrijd. De dag beging om 10u met een proef voor miniemen (8 tot 11-jarigen) met inschrijving vanaf 8u en uitreiking van de prijzen in de tent op de parking van T.B.I. Om 15u is er dan de wielerwedstrijd elite zonder contract en beloften. Er worden 118km afgelegd, verdeeld over 13 ronden. De avond wordt afgesloten met bingo vanaf 18u30. Dat is ook het einde van de kermis – de maandag is van de kalender geschrapt.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.