Daniël De Bruycker toont groot hart – €600 voor BUSO

De happening die Landskouternaar Daniël De Bruycker op zaterdag 26 maart jl. organiseerde voor het goede doel heeft 600 EUR opgebracht.

Omdat in het leven niet alles ‘glamour en glitter’ is, zette de legendarische keizer carnaval en champetter van de Landskouterse Ploegfeesten, geruggensteund door enthousiaste medewerkers, zich alweer in voor het goede doel.

Daniel De Bruycker overhandigt de cheque met de opbrengst van de paaseierenraap (foto Danny De Lobelle)

Daniel De Bruycker overhandigt de cheque met de opbrengst van de paaseierenraap (foto Danny De Lobelle)

De opbrengst van de paashappening gaat integraal naar BUSO De Waterkant, Stropkaai in Gent. Leerlingen gaan dankzij deze liefdadige actie nu meer kans krijgen om deel te nemen aan de Special Olympics.

Een hartverwarmend initiatief van Daniël, die opgetogen is met het resultaat. Hij dankt de sponsors voor hun bijdrage en alle medewerkers voor hun inzet. ‘Veel dank gaat ook uit naar alle ouders en kinderen die op de paaseirenraap langskwamen en die ons een hart onder de riem kwamen steken’, zegt de immer goedlachse Daniël De Bruycker. Vorig jaar overhandigde hij 800 euro aan Gehandicaptenzorg Oosterzele en Villa Vief Lokeren.

Sinterklaasfeest op 4 december

Daniel zit niet stil en denkt al aan zijn volgend evenement. Dat is een Sinterklaasfeest op zondag 4 december dat zal doorgaan in het IJzeren Hekken in Landskouter. Noteer het alvast in uw agenda!

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.