SK Ladies Landskouter vechten tegen degradatie

De Ladies uit Landskouter zijn vorig seizoen gepromoveerd van 3e naar 2e provinciale in het vrouwenvoetbal. Daar hebben ze het moeilijk; op dit moment staan ze derde laatste met 17 punten uit 24 wedstrijden. Vrijdag 26/2 verloor Landskouter thuis nipt met 2-3 van FC Merelbeke B, derde in de stand.

Burgemeester Van Durme op het eetfestijn van SK Ladies Landskouter op 19 februari in het IJzeren Hekken

Burgemeester Van Durme op het eetfestijn van SK Ladies Landskouter op 19 februari in het IJzeren Hekken

In tweede provinciale gaapt een grote kloof tussen de top 7 en de andere 9 ploegen in die reeks. Als de Ladies in de komende matchen wat punten sprokkelen, kunnen ze wat doorschuiven in de rangschikking. De volgende twee matchen zijn trouwens haalbare ploegen. Volgende zaterdag 4/3 speelt het bij Sottegem B en de volgende thuismatch is tegen Daknam op zaterdag 12 maart om 20u.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.