Valse start voor SK Landskouter

De voetbalcompetitie in vierde provinciale B is al zes speeldagen oud, maar onze ploeg uit Landskouter heeft nog geen enkel punt gesprokkeld. SK staat laatste in de rangschikking samen met Bavegem en Yildiz Gent.

De competitie begon eind augustus met een 0-6 nederlaag tegen HO Kalken B. Die ploeg staat nu aan de leiding in de reeks, dat verklaart. Een week later werd met 2-0 verloren in Bottelare, thans vierde in de stand. Daarna volgde een 1-5 nederlaag tegen Muide Gent en een forfait tegen Smetlede wegens onvoldoende spelers. Een week geleden werd nipt met 1-2 thuis verloren tegen VS Destelbergen. Bij de aanvang van die wedstrijd namen we een ploegfoto. De wedstrijd eindigde in mineur met drie rode kaarten in de laatste 5 minuten, waaronder twee voor SK Landskouter.

SK Landskouter seizoen 2015-2016, bij de aanvang van de wedstrijd tegen VS Destelbergen op 27 september 2015. Spelers uitzonderlijk in blauwe truitjes.

SK Landskouter seizoen 2015-2016. Spelers uitzonderlijk in blauwe truitjes voor de match tegen VS Destelbergen op 27 september 2015.

Vorig weekend tenslotte werd er met 3-0 verloren bij Heusden B. De volgende wedstrijd van SK Landskouter is thuis op zondag 11 oktober tegen Lochristi B, om 15u in de Aalmoezenijestraat. Lochristi staat op dit moment tweede in de stand.

Mannen nul op 18, vrouwen 4 op 18

Dan doen de vrouwen van SK beter. Zij komen dit seizoen uit in 2e provinciale en hebben eveneens 6 wedstrijden afgewerkt. Daarvan konden ze er eentje winnen (1-0 tegen Winnik) en eentje gelijk spelen (3-3 op Zaffelare). Zo staan de Landskouter Ladies op een gedeelde13e plaats op 16 ploegen.

De volgende thuismatch van de damesploeg is op zaterdagavond 17 oktober tegen Gentbrugge, om 20u in de Aalmoezenijestraat.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.