Oosterzele bundelt familiaal cultuuraanbod met buurgemeenten

De culturele en gemeenschapscentra van Merelbeke, Oosterzele, Sint-Lievens-Houtem en Zottegem presenteren jaarlijks een gevarieerd en uitdagend familieaanbod. De ervaring leert dat dit aanbod vaak minder bekend is bij het grote publiek. Omdat onbekend (al te) vaak onbemind is, verdient deze vrijetijdsvorm meer aandacht.

De cultuurdiensten willen het familieaanbod extra in de kijker zetten en doen dit door alle jeugd- en familievoorstellingen te bundelen in één chronologische brochure. Zo wordt het aanbod ‘hapklaar’ gemaakt voor jonge gezinnen en jongeren.

De brochure bundelt het cultuuraanbod voor families van Oosterzele, Merelbeke, Zottegem en Sint-Lievens-Houtem (klik op de brochure om ze te downloaden)

De brochure bundelt het cultuuraanbod voor families van Oosterzele, Merelbeke, Zottegem en Sint-Lievens-Houtem (klik op de brochure om ze te downloaden)

De brochure werd gedrukt op 10.000 exemplaren en zal via de scholen en via de centra worden verspreid. De oogst oogt alvast veelbelovend. Een grote troef van kinder- en jeugdvoorstellingen is de gelaagdheid ervan. Daardoor kunnen ze heel wat leeftijden aanspreken, ook ouders en grootouders. De leeftijdsindicaties lees je daarom best als ‘vanaf’. Een kaartje kost gemiddeld 6 euro.

De vakantie is voorbij, de schoolbanken zijn weer gevuld. Zo nu en dan met broer, zus, ma(ma), pa(pa), oma of opa een zitje reserveren in één van de vele fijne theaterzalen in je buurt: het kan voor zuurstof in de creatieve geest(jes) zorgen!

De brochures zijn vanaf 1 september te verkrijgen in de vier centra en worden verdeeld via de scholen. Je kan ze ook raadplegen op de betreffende websites.

  • GC ‘t Groenendal
    Brandegems Ham 5 – Merelbeke
    09 210 35 80 – gcgroenendal@merelbeke.be
    merelbeke.be
  • GC De Kluize
    Sportstraat 3 – Oosterzele
    09 363 83 30 – reservaties@oosterzele.be
    gcdekluize.be
  • CC De Fabriek
    Fabrieksstraat 19 – Sint-Lievens-Houtem
    053 60 72 35 – cultuur@sint-lievens-houtem.be
    sint-lievens-houtem.be
  • CC Zoetegem
    Hospitaalstraat 18 – Zottegem
    09 364 69 33 – uitbalie@zottegem.be
    cczoetegem.be
Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.