Paaseierenraap voor het goede doel op Paaszondag

Op paaszondag 5 april wordt opnieuw een paaseierenraap georganiseerd op de Rooberg. Daniel De Bruycker die we allemaal kennen van zijn rol als champetter op de Ploegfeesten, organiseert het evenement bij hem op de Rooberg 2 in Landskouter. De paaseierenraap gaat door in de omliggende weiden.

Iedereen is welkom op dit evenement – jong en oud, uit alle gemeenten. De kinderen tot 10 jaar kunnen eieren rapen tussen 10u30 en 11u30. Er zijn vele prijzen te winnen, waaronder chocoladen ventjes van 3 kg. Voor de volwassenen is er zelfgemaakte barbecue worst met Delirium, kriek en pils van brouwerij Huyghe te verkrijgen, tot 17u ’s namiddags.

Flyer van de paaseierenraap op paaszondag 5 april

De opbrengst gaat ook dit jaar naar een goed doel. Vorig jaar kon er €600 geschonken worden aan een tehuis in Landegem. Dit jaar zal de opbrengst gaan naar de gehandicaptenzorg in Oosterzele en een tehuis voor autistische kinderen in Lokeren.

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen aan Daniel, zodat hij weet hoeveel mensen hij mag verwachten, ten laatste op dinsdag 31 maart. Dat kan via telefoonnummer 09 362 56 10 of een e-mailtje naar paashaas@landskouter.be met vermelding van het aantal kinderen.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.