Mega Open Air wordt “KBC Zomerfeest Landskouter”

Op zaterdag 8 augustus organiseert Filip Claus het eerste “KBC Zomerfeest Landskouter”. Hij bouwt voort op het “1e KBC Kids Festival” van vorig jaar. Ook dit jaar komt er een kids festival met gratis kaarten via hoofdsponsor KBC en andere sponsoren. Het kids festival zou dan overlopen in een feestavond met onder andere De Partyband en DJ Sven Ornelis.

"KBC Zomerfeest Landskouter" op zaterdag 8 augustus

“KBC Zomerfeest Landskouter” op zaterdag 8 augustus

Organisator Filip Claus maakte alvast een nieuwe facebookpagina aan onder de nieuwe naam (https://www.facebook.com/ZomerfeestLandskouter) en ook een facebook evenement (https://www.facebook.com/events/382595811910170) voor 8 augustus. Daarbij stelt hij dat de tickets tegen maart in omloop komen en dat de inwoners van Landskouter en hun familie de eerste “free tickets” krijgen.

KBC Zomerfeest free tickets

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.