Veerle Malschaert opent theaterseizoen

Op woensdag 8 oktober opent GC De Kluize zijn ‘volwassenen theaterseizoen’ met een flinke dosis oestrogeen, Veerle Malschaert brengt haar derde avondvullende show ‘Ecodiva’. Veerle ‘behandelt’ op haar eigen, ongedwongen wijze een actueel thema waar elk van ons, oestrogeen én testosteron, wel eens bij stilstaat.

Na 4 uitverkochte voorstellingen op locatie – de ‘Daar’-ervaring in de Balegemse steengroeven zindert nog na – opent De Kluize alweer haar intussen vertrouwde theaterzaaldeuren. Ecodiva Veerle Malschaert krijgt de eer en het genoegen de spits af te bijten. Ze doet dat in haar eigen onnavolgbare stijl, spitant, soms scherp, maar vaak ook zalvend en steeds met een knipoog. Een avond stand up comedy cabaret met een flinke dosis oestrogeen, bent u klaar voor de biobitch?

Ecodiva van Veerle Malschaert

Ecodiva met Veerle Malschaert

We kunnen er niet meer omheen. De wereld draait door en wij ook. Dus Veerle Malschaert wil een voorbeeld stellen! Misschien niet het allerbeste voorbeeld, maar wel het leukste. Een voorbeeld voor haar kinderen, haar man, haar schoonmoeder, haar buren, haar 3456 facebook-vrienden, die andere 7 miljard mensen en zelfs helemaal speciaal voor u! Als slachtoffer van de consumptiemaatschappij recycleert EcoVeerle alles gaande van haar stofzuiger tot haar partner. Deze selfmade woman is persoonlijk en ambachtelijk. Ze is biologisch afbreekbaar én duurzaam. Ze leeft actief en rookt graag passief. Ze gaat back to basics, maar wel online en op naaldhakken. Ze steekt meer rock en rol in de biobitch en meer humor in de soyaseut. Ze stopt de diva in de eco en de eco in de diva!

Na deze show zal u een beter mens zijn. Na deze show zal u nooit meer dezelfde zijn.

“Veerle Malschaert is tot nader order één van de weinige vrouwen die zich staande weet te houden in de Vlaamse Comedy. Met deze show creëert ze zelfs haar volledig eigen niche. Ze weet in haar derde voorstelling het juiste evenwicht te vinden tussen spot en bewustmaking. Geen drammerig betoog, geen belerende toon, maar een hoogst amusante conference over thema’s die we allemaal ter harte zouden moeten nemen. Ich habe es nicht gewusst is geen optie. ” (De Standaard – Karel Michiels).

Info en tickets: 09 363 83 30 – reservaties@oosterzele.be – gcdekluize.be – of bij de cultuurdienst in GC De Kluize.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.